Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

„Campionatul deserturilor” în două țări și îndrăgita Mary Berry, în ianuarie la TV Paprika

Formatul de mare succes „Campionatul deserturilor” continuă să cucerească lumea întreagă, și micile ecrane din România, la TV Paprika – e rândul pentru ediția australiană și cea canadiană să fie în lumina reflectoarelor, cu sezoane proaspete. În același timp, nume îndrăgite din bucătărie, precum Mary Berry și James Martin, împărtășesc cu noi bucuria gătitului.

Luni, 15 ianuarie, de la ora 19:15, la TV Paprika are premiera unui nou sezon al emisiunii „Campionatul deserturilor – Australia”. 12 noi cofetari inimoși dau ce au mai bun pentru a trece peste toate probele dificile, în speranța că vor câștiga titlul de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. Persoanele care ajung în finală trebuie să treacă cu bine peste 30 de provocări, care mai de care, în timp ce juriul nu ratează nimic. Concurența se încinge cu fiecare episod, iar participanții trebuie să apeleze la toate cunoștințele, aptitudinile și creativitatea lor, pentru a învinge.

Marți, 23 ianuarie, de la ora 20:30, e timpul să schimbăm continentul: din Australia în America de Nord, cu noul sezon din „Campionatul deserturilor: Canada”. De această dată avem de-a face cu 10 cofetari amatori, care vin din diferite regiuni ale Canadei și care sunt trecuți prin probe de foc (la aragaz doar). Fiecare episod are trei runde: prepararea unui desert preferat, o temă profesională și provocarea maestrului. Juriul competiției degustă apoi deserturile și decide cine merită să meargă mai departe și cine e copleșit de situație. În finală se vor confrunta cei mai buni trei concurenți, care tânjesc la titlul de Marele Maestru Cofetar al Canadei.

O altă premieră mult-așteptată în luna ianuarie la TV Paprika este „Mary Berry: Am gătit pentru voi”, care debutează pe 29 ianuarie, la ora 18:40. Berry, o personalitate longevivă în lumea gastronomică, prezintă această emisiune care reprezintă o nouă aventură. Ea va vizita locuri pline de istorie precum Edinburgh și Jurassic Coast, va pescui scoici și va degusta mâncare stradală, pentru a împărtăși cu telespectatorii bucuria de a mânca bucate delicioase. Locurile vizitate sunt aproape de inima lui Berry și o ocazie bună pentru a depăna amintiri și a crea unele noi, aducând inspirație și încântare pe micile ecrane.

O altă emisiune de neratat în luna ianuarie este „James Martin: Aventură în Spania”, difuzată de luni până vineri, de la ora 23:30. Bucătar și călător, James Martin explorează în profunzime istoria și cultura din diverse zone ale Spaniei, folosindu-se de arta gastronomiei. E o călătorie cu nu mai puțin de 20 de destinații, care începe în San Sebastian și continuă în sensul invers acelor de ceasornic, până ajunge la final, la Girona. Pe parcurs Martin încearcă tot, de la ingrediente de neratat, la bucate tradiționale complexe care conturează peisajul culinar al Spaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *