Cluj News

Stiri online din Cluj

Calitatea noastra este garantia dumneavoastra – laborator analize

Managementul calitatii conform standardelor ISO este un sistem organizational bine integrat si consolidat in structura companiei SYNLAB, al carui scop principal este acela de a garanta satisfactia deplina a tuturor celor care folosesc serviciile noastre. O atentie marita la cerintele clientilor se realizeaza prin imbunatatirea continua a fiecarei activitati legate de serviciile oferite folosind un sistem de calitate eficient si dinamic. Sistemul este dezvoltat prin implementarea obiectivelor, identificarea unor indicatori specifici de calitate meniti sa monitorizeze orice aspect al diverselor activitati si analiza critica a diferitelor procese ale companiei; rezultatul este planificarea in timp util a interventiilor pentru imbunatatirea si cresterea eficientei structurii.

Vino la Laborator Analize Synlab din tara

Standardele inalte atinse de SYNLAB – laborator analize, confirma rezultatele obtinute de-a lungul timpului si ne incurajeaza sa ne imbunatatim treptat performanta pe masura ce ne dam seama ca procesul de calitate este o provocare continua.

laborator analize

Laboratorul SYNLAB SRL, parte a grupului pan-european synlab Holding Ltd, este furnizor de analize medicale de laborator active in Romania din 2005, prin trei laboratoare centrale si mai multe centre de colectare din Bucuresti, Iasi, Cluw Day-Napoca si Brasov au parteneri. clinici si laboratoare din toata Romania.

Cu sediul central in 26 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, SYNLAB Holdings Ltd. este in prezent cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic de laborator din Europa, oferind analize in medicina umana, veterinara si de mediu, precum si studii clinice, consumabile medicale, servicii de consultanta , si centru de donare de plasma.

Toate laboratoarele din grupul SYNLAB sunt acreditate conform ISO 15189:2013 si ofera o gama extrem de variata de parametri de laborator (peste 5000), din care efectueaza zilnic peste 1 milion de teste in domeniile: hematologie, hemostaza, biochimie, imunologie, imunohistochimie, anatomie patologica, boli metabolice, hormoni, markeri virali, markeri tumorali si autoimuni, alergii, microbiologie, oncologie moleculara, genetica.

Metodele de lucru sunt dovedite la nivel international iar laboratorul din Romania este dotat tehnic cu echipamente extrem de performante – laborator analize.

Laboratorul SYNLAB Iasi este de garda 24/7 iar laboratoarele din Bucuresti si Cluj functioneaza de luni pana sambata.

Probele biologice recoltate in afara laboratorului sunt transportate de la propriile centre de colectare sau clinici si spitale in conditii de vreme si temperatura atent monitorizate prin departamentele interne de curierat precum si prin servicii de curierat furnizate de companii specializate. Drept urmare, medicii si pacientii pot primi rezultatele analizelor de rutina in cel putin o ora si pana la 24 de ore de la intrarea in laborator.

Personalul medical al acestui laborator analize SYNLAB este format dintr-un grup mare de specialisti cu experienta, medici, biologi, biochimisti, chimisti si asistente care consiliaza medici si pacienti in domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.