Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Bijuteriile pentru bărbați – un trend ascendent

Contrar preconcepției conform cărora bărbaților nu le plac bijuteriile și acestea sunt accesorii doar pentru femei, noi vă spunem din experiență că din ce în ce mai mulți bărbați încep să fie pasionați de acest subiect. Acesta este un lucru bun, având în vedere faptul că societatea evoluează în mod continuu spre mai bine, spre mai frumos, spre mai mult, așa că de ce nu ar face-o și în sectorul de modă pentru bărbați? Află detalii interesante despre bijuteriile pentru bărbați la modă din acest articol!

  1. Bijuteriile pentru bărbați – de ce nu?

Fie că partenerul tău sau oricare alt bărbat din viața ta este deja pasionat de bijuterii sau pur și simplu doar de frumos, este întotdeauna o idee bună să-l surprinzi cu o bijuterie masculină frumoasă. La urma urmei, orice pas spre evoluție necesită ieșirea din zona de comfort, nu? Provoacă-l pe bărbatul din viața ta să încerce ceva nou, cum ar fi un accesoriu special conceput pentru bărbați!

SaraTremo este brandul la care găsești o categorie întreagă de accesorii destinate bărbaților. Bijuteriile  pentru bărbați sunt organizate în subcategorii, pentru a-ți face alegerea mai ușoară. Poți găsi pe site-ul lor atât bijuterii de dimensiuni mari pentru bărbați, cum ar fi ghiulurile din aur sau argint pentru bărbatul puternic și hotărât, cât și bijuterii de dimensiuni medii sau mici pentru bărbatul elegant, care dorește să își completeze ținuta în mod discret.

  1. Bijuteriile masculine – o idee foarte bună de cadou pentru bărbați

Dacă relația dintre tine și partenerul tău este abia la început și nu îl cunoști îndeajuns de bine, dar ai dori, totuși, să îl surprinzi cu un cadou care să-i placă, noi nu recomandăm să te arunci la ghiuluri. În astfel de situații noi recomandăm să mergi la sigur, cu ceva simplu, clasic, care nu se potrivește doar la un stil vestimentar complicat sau la un anumit tip de personalitate. Dacă aceasta este situația în care vă aflați tu și partenerul tău, noi recomandăm să optezi pentru un lănțișor finuț pentru bărbați sau o brățară  simplă placată cu aur.

Trebuie să ai în vedere, totuși, și mediul în care lucrează acel bărbat. Dacă lucrează într-o fabrică, spre exemplu, sau în orice alt loc în care lucrul manual este esențial, s-ar putea ori să nu aibă voie să poarte brățări, din cauza riscului accidentării la muncă, ori să existe riscul să o piardă sau să o rupă din greșeală. Dacă acesta este cazul, noi îți sugerăm să optezi mai degrabă pentru un lănțișor cu cruciuliță pentru bărbați. În felul acesta, îl poate ascunde sub tricou, sub uniformă sau sub orice poartă el la muncă, și va purta cadoul tău oriunde și oricând, aproape de inimă.

Ideea de lănțișor bărbătesc oferit cadou este de cele mai multe ori foarte bună și aduce un succes răsunător în cazul tuturor domnilor. La fel de binevenite sunt și ceasurile pentru bărbați. Crede-ne pe cuvânt, niciun bărbat nu poate avea prea multe ceasuri!

Poate că job-ul nu-i permite să poarte bijuterii vizibile? Poate că lucrează într-un mediu în care se impune o ținută cât mai elegantă, fără bijuterii la vedere sau tatuaje? În acest caz, îți recomandăm să îi oferi cadou unul dintre acele de cravată superbe placate cu aur marca SaraTremo. Acul de cravată este renumit pentru succesul pe care îl are în lumea modei masculine, fiind unul din cele mai elegante accesorii pentru bărbați.

Ai nevoie de idei de cadouri pentru bărbați? Aruncă un ochi pe site-ul celor de la SaraTremo.ro, nouă ne-a plăcut ce-am văzut acolo! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *