Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Bestfriend-ul tău vine la tine-n vizită? Organizează un spa day cu ajutorul Stailer

Din păcate uneori viața desparte două prietene punând între ele sute de kilometri. De ce nu pot fi toate facultățile în același loc? Din conversații zilnice, râsete până la lacrimi, momente de susținere când boceați ca babele din spatele faitonului cu care se cară mortul, acum vă facetime-uiți când și când. Iubirea rămâne aceeași, prietenia la fel de strânsă, chiar de vă vedeți mai rar. Momentul reîntâlnirii dovedește acest lucru, fiindcă nimic nu pare schimbat, ci doar aveți de recuperat în ale trăncănitului ca două gaițe.

Doamne câte se întâmplă într-o lună. Ați schimbat deja 3 iubiți, pentru că ba era prea mult de muncă la ei și voi aveți destule proiecte ca să mai luați în cârcă unul DIY, ba vă trimiteau numai mesaje la 12 noaptea cu “You up?” când sub voi sforăia și salteaua. Ce ești tu, Cenușăreasa? Bruc primești un videocall în care te anunță prietena că vine la tine-n vizită în weekend. Clar vrei să aveți quality time ca la carte, iar o zi dintre toate trebuie să fie destinată răsfățului. Stailer te ajută să faci rapid programările la saloanele de hair & beauty necesare.

Bonding time with Stailer

Deja te-ai pregătit cu mâncărurile ei preferate și chestii de ronțăit pentru serile în care vizionați filme. Acum tot ce mai trebuie să faci este să accesezi stailer.ro și să faci programări pentru ambele la salon. Te poți consulta cu ea, ca o prietenă bună ce ești, să afli cam ce și-ar dori. Părerea mea e că un masaj divin nu trebuie să lipsească dintre ele. Intră pe platformă, selectează filtrele de căutare precum locația, genul, serviciul de hair & beauty dorit, data și ora, pentru fiecare programare în parte. Cu Stailer poți merge la mai multe saloane într-o zi, fiindcă ți le găsește pe toate disponibile. Sounds crazy, right? Nu mai nebunesc decât toate peripețiile prin care treceți voi.

Dacă știi că amândouă aveți probleme cu tenul, cu siguranță trebuie să mergeți și pe la un tratament facial. Și ca să încheiați ziua cu brio de ce nu și o tunsoare și culoare nouă? Și așa facultatea v-a scos peri albi, iar vârfurile despicate nu se lipesc înapoi cu oricâte ouă și litri de ulei de măsline v-ați pune pe păr.

Un singur loc, doar beneficii – Stailer

Amândouă sunteți în pas cu aplicațiile interesante pe care le utilizați zilnic. De ce să nu treceți și la făcut programările online la salon? Este mai simplu, mai rapid și complet gratuit. Și așa toată ziua butonezi touchscreen-ul ăla și când apune soarele te trezești din scrolluit Tik Tok-ul ăla addictive. În câteva minute de pauză de la gaura neagră a filmulețelor amuzante în care ești prinsă, poți face programările pentru tine și prietena ta. Nici măcar n-ai nevoie de cont să le faci, însă fă-ți totuși unul după ce pleacă bff-ul tău. Ai să descoperi cât de util îți va fi pentru programările viitoare și nu vei mai suna în veci căutând cu disperare un salon să te primească.

Contul te ajută să vizualizezi programările făcute, locația saloanelor prin Google Maps și îți poți și seta remindere ale programărilor. Degeaba vă ziceți una alteia “Adu-mi aminte!” că de fiecare dată parcă vorbiți cu pereții. Fiecare salon în parte dispune de informații relevante în baza cărora tu să faci alegerea ideală. Prețul, pozele altor lucrări sau ale stiliștilor, recenzii și chiar și durata serviciului dorit. În funcție de ele tu alegi ce e mai bine pentru voi.

Intră și tu în universul Stailer, unde-ți faci programări online câte vrei, oricând vrei, gratuit. Pentru alte detalii poți scrie la [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *