Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Bebelușii iubesc să fie legănați! Cauți balansoar bebe perfect pentru micuțul tău?

A deveni părinte este, probabil, unul dintre cele mai semnificative momente pe care le vei experimenta în viața ta. Pentru mulți, este un moment încărcat de entuziasm și magie! Totuși, această etapă din viața ta vine la pachet cu un generos bagaj de stări prin care nu ai mai trecut până acum la aceleași intensități. Apar grijile, fricile, anxietatea și stresul pentru că îți dorești ca totul să fie bine când vine vorba de micul tău îngeraș.

Nu există nicio îndoială că a deveni părinte este epuizant pentru majoritatea proaspetelor mămici și emoționaților tătici. Și pe cât de minunat este să petreci cât mai mult timp cu mica ta comoară, la un moment dat vei dori să te sustragi. Poate pentru un duș, o masă pe grabă sau să mai faci una-alta prin casă. Și când vei vrea să faci asta, te vei întreba: Ce fac acum cu copilul? Fii fără griji, pe Kidino.ro găsești o multitudine de variante de balansoar bebe din care să alegi ce ți se pare mai potrivit pentru juniorul tău. 

Citește în continuare acest articol și află care sunt principalele beneficii ale unui balansoar bebe, care sunt criteriile pe baza cărora să alegi unul și ce semnificație poate avea o astfel de jucărie pentru copilul tău. Ți-am pregătit mai jos o scurtă detaliere a tuturor modelelor prezente pe Kidino.ro din care să alegi ce îți place.

Bebelușii adoră balansoarele

Special conceput pentru micuți, un balansoar bebe reprezintă investiția perfectă pe care orice viitor părinte trebuie să o ia în considerare. Bebelușii adoră să fie legănați, fiindcă le oferă acel sentiment de calm și pace care îi ajută să se liniștească și să adoarmă rapid. Așa că, o repriză de legănat înainte de culcare va fi modul cel mai sigur prin care să îți culci rapid juniorul.

Și părinții sunt încântați de balansoare, pentru că le oferă copiilor lor un loc de joacă sau relaxare în timp ce ei au timp să facă lucruri prin casă. De obicei, un balansoar bebe este un scaun ușor, scăzut la sol, conceput pentru a sta pe podea și a se legăna atunci când copilul își lovește picioarele sau își mișcă brațele. 

Pe Kidino.ro găsești modele simpatice de balansoare muzicale sub prezentarea mai multor animăluțe de pluș pentru micuțul tău, din care să alegi cel mai bun balansoar bebe. 

Legănatul este una dintre activitățiile cele mai plăcute ale copiilor. Balansoarul muzical este jucăria ideală pentru orice micuț, întrucât pe lângă legănat, poate fi folosit și pe post de sanie. Roțile sunt detașabile, iar micuțul tău se poate bucura de acest balansoar chiar și pe cele mai impresionante ninsori. 

Toate modelele de balansoare emit sunete în funcție de tipul animăluțului și pe lângă funcționalitatea practică – cea a legănatului – contribuie la buna dispoziție a copilului tău. Toate modelele sunt prevăzute cu mânere din lemn, centură de siguranță și un spătar confortabil pentru o mai bună poziție în balansoar.

Care sunt criteriile pe care le iei în calcul în alegerea unui balansoar bebe?

Decizii, decizii și iar decizii. Când vine vorba de juniorul tău și de achiziționarea jucăriilor potrivite pentru acesta, părinții sunt foarte reticenți, întrucât verifică materialele din care sunt confecționate jucăriile, dimensiunile lor, durabilitatea și chiar prețul. De aceea, aproape întotdeauna înainte de a cumpăra un balansoar bebe, sunt câteva aspecte la care trebuie să te uiți și pe care să le compari. 

Spațiu

Spațiul este vital! Nu vrei să ajungi acasă cu noul balansoar bebe pe care l-ai cumpărat pentru micuțul tău doar pentru a descoperi că te împiedici de el în timp ce îți faci de lucru prin casă. Dacă știi că la voi acasă spațiul este o problemă, poate că ar fi bine să cauți un balansoar bebe care să poată fi depozitat cu ușurință.

Portabilitate

După spațiul de depozitare, cel mai important următor aspect este dimensiunea balansoarului. Poate că nu ai spațiu să îl ții în dormitor, dar poate ai loc să îl depozitezi în camera de zi. Așa că, vei dori să cumperi un balansoar bebe pe care să îl poți transporta cu ușurință.

Preț

Balansoarele variază din punctul de vedere al prețului. Nu și pe Kidino.ro! La noi găsești oferta de balansoare care variază în același interval de preț pentru a nu fi condiționat de acest aspect atunci când alegi un astfel de cadou pentru micuțul tău.

Longevitate

Dacă încerci să limitezi numărul de produse pe care le cumperi pentru copilul tău, caută un balansoar bebe care să poată fi folosit în mai multe contexte. Pe Kidino.ro, poți transforma balansoarul în sanie și să profiți de achiziția ta în două contexte total diferite!

Ușor de curățat

Un alt aspect foarte important pe care trebuie să îl iei în calcul atunci când ești în căutarea unui balansoar bebe este ca acesta să fie lavabil. Involuntar, micuțul tău îl va murdări. De aceea, este important ca scaunul să fie detașabil, să poată fi spălat atunci când bebelușul îl pătează cu mâncare sau îl murdărește în orice alt fel.

Adesea, prima jucărie a unui copil ar putea fi un ursuleț de pluș sau un alt animal de pluș. În timp ce pentru părinți aceste jucării sunt drăguțe și moi, există mai mult potențial de atât. Copiii de toate vârstele se bucură de aceste jucării, uneori chiar atașându-se de aceeași jucărie timp de mulți ani. 

În plus, până la aproximativ doi sau trei ani, jucăriile trebuie alese cu atenție pentru durabilitate și siguranță. Diferite animale de pluș îi ajută pe copiii mici să recunoască cuvinte familiare cum ar fi „pisică”, „câine”, „buburuză” – împreună cu sunetul corespunzător produs de fiecare animal. 

Așa că, dacă alegi un balansoar bebe de pluș, doar imaginează-ți cât de încântat va fi micuțul tău când va vedea că animăluțul său emite sunete, cântă și îl leagănă în același timp! Pe Kidino.ro găsești tot ce ai nevoie și ai de ales între elefanți pufoși, cățeluși, buburuze, iepurași, unicorni și căluți. Spor la căutat cel mai simpatic balansoar bebe! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *