ramona august 25, 2020
dozator apa

Cu toate că dozatoarele de apă pot fi întâlnite foarte des în instituții publice, clinici sau clădiri de birouri, poate fi oarecum dificil să ne imaginăm achiziționarea unui dozator apa pentru propriul cămin. Însă există, de fapt, multe avantaje ale alegerii unui astfel de aparat în interiorul casei tale.

De la beneficii precum conveniență, siguranță, ușurință de folosire și până la mentenanță, grija față de mediu sau chiar folosirea acestuia ca un obiect de design interior, un dozator de apă pentru căminul tău se poate număra printre cele mai bune alegeri făcute! Iată cinci avantaje ale achiziționării acestui aparat pentru acasă!

Conveniență

Fie că practici sau nu sporturi, se recomandă să consumi opt sau mai multe pahare de apă zilnic. Alegerea unui dozator de apă pentru acasă te scutește de bătăi de cap și îți oferă hidratarea de care ai nevoie în orice moment al zilei! Pentru un pahar de apă rece, tot ce trebuie să faci este să alegi acest tip de aparat, fără să-ți mai bați capul cu purificatoare, cuburi de gheață sau spațiu ocupat în frigider.

De asemenea, acesta este ideal pentru momentele în care ai poftă de un ceai, deoarece îți permite să folosești apă caldă fără a folosi alte electrocasnice. Mai mult, chiar dacă în trecut, dozatoarele de apă erau voluminoase, astăzi există modele mult mai compacte, care pot fi instalate oriunde în casă!

Mentenanță

Chiar dacă dozatoarele de apă moderne par hi-tech, instalarea și mentenanța acestora este simplă, decurgând fără probleme. Multe companii se vor asigura de instalarea dozatorului, însă poți face acest lucru și singur. Alege un loc convenient pentru acesta, bagă-l în priză și vei avea acces la apă în doar câteva minute!

Curățarea unui astfel de dispozitiv modern este foarte simplă! Vei necesita doar o cârpă curată, un detergent neutru și un dezinfectant.

Siguranță

Unul dintre cele mai mari beneficii ale unui dozator de apă pentru domiciliu este accesul 24/7 la o sursă de apă curată și sigură! Alături de apa deja purificată, dozatorul mai dispune și de filtre speciale, pentru un plus de siguranță! Astfel, când alegi să îl folosești, vei descoperi că fiecare picătură de apă este curată, are un gust grozav și este de cea mai bună calitate!

Eco-friendly

Folosirea unui dozator de apă este benefică pentru planeta noastră. Un bidon de 19l nu dăunează la fel de mult mediului ca 10 sau mai multe sticle de apă. Mai mult, acestea sunt reciclabile, micșorând astfel impactul asupra mediului. Dacă luăm în calcul și costurile de producție și de transport, ajungem repede la concluzia că acest sistem de stocare și livrare a apei este cel mai prietenos cu mediul, în momentul actual!

Design

Nu trebuie să faci compromisuri la capitolul estetică pentru a instala acest tip de aparat! Astăzi, vedem din ce în ce mai rar vechile modele greoaie, care păreau mai degrabă aparate din ascunzătoarea vreunui om de știință nebun! Astăzi, dozatoarele de apă se bucură de un design modern, fără a face compromisuri la capitolul tehnic.

Aceste cinci beneficii sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să îți achiziționezi un astfel de aparat pentru acasă! Și dacă vrei să te bucuri de prețuri competitive și de un serviciu de livrare apă inovator, introdus pe piață de Nathaniel Geană, alege H2On.ro! De aici poți comanda online atât dozatoare, cât și bidoane de apă de 19l, cu livrare în aceeași zi, fără contracte și garanții!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*