Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Articolele vestimentare din piele adaptate modei actuale

Pielea a fost unul dintre primele materiale folosite de bărbați pentru îmbrăcăminte în vremurile preistorice. Astăzi, pielea devine un articol de modă pe care să îl combini în funcție de dorințele tale și de stilul tău personal în propriile tale ținute.

Pielea este un material preparat din pielea unui animal, utilizat în principal în îmbrăcăminte și decorare într-un număr mare de forme. În general, este pielea mamiferelor mari, cum ar fi carnea de vită și de porc, tratată industrial de tăbăcări și tăbăcări, în principal pentru a asigura conservarea acestuia chiar și în prezența unei umidități ridicate. Există diferite tipuri de piele, în funcție de aspectul lor, de fabricarea și de originea pielii.

„Pielea” vegetală, cunoscute sub numele de piele organică sau piele ecologică, a apărut pe piața industriei textile.

Cu toate acestea, pielea păstrează o conotație rebelă, rock-chic, cu o personalitate asertivă și neconvențională. Vă va permite să vă detașați de aspectul cel mai cuminte.

Astăzi, pielea vine într-o varietate de piese vestimentare la reducere care mai de care dintre cele mai diferite. Indiferent dacă sunt de bază sau mai la modă, formele, croielile și detaliile abundă!

Astfel veți putea găși pielea că element principal al următoarelor piese, de la îmbrăcăminte la accesorii în magazinul about you aplicând un cod de reducere about you:

– Jachetă (celebrul perfecto, blazerul, bombardierul …)

– Paltonul (palton drept, trench, pelerină …)

– Pantalonii (jambiere, pantaloni drepți, cu talie înaltă, jogging …)

– Fustă (creion, dreaptă, bască, plisată …)

– Bluza (bluza cu nasturi mai groși etc.)

– Rochia (rochie cămașă, rochie peplum)

– Accesorii (bijuterii, pălării, genți etc.)

– Pantofii

În funcție de anotimp, veți putea purta pielea într-un mod diferit. Uneori mai accentuat și mai sofisticat, alteori mai ușor și mai relaxat. Culorile pielii pot varia, de asemenea, în funcție de anotimpuri, precum și de textura sa.

Toamna vei putea opta pentru o piele semi-groasă, din miel de exemplu sau piele de căprioară în culori sezoniere precum: ruginiu, kaki, taupe. Veți putea combina jacheta din piele, fusta și pantalonii din piele sau trenciul din piele de exemplu pentru sezonul de toamnă.

Geaca de piele va merge combinată cu

– blugi

– pantaloni cu talie înaltă sau o fustă culotte

– fustele de lungime medie

– rochiile preferate de sezon

– bluzele și bluzele fluide

Iarna veți putea alege o piele mai groasă și mai rigidă, cum ar fi pielea de vițel sau capră de exemplu sau piele de căprioară mai texturată în culori sezoniere destul de întunecate și neutre precum: negru, bleumarin, gri, Bordeaux. Veți putea opta pentru o geacă de piele, o haină de piele, pantaloni / pantaloni scurți / jambiere din piele sau o fustă de piele.

Asociați-vă piesă vestimentară din piele cu:

– blugii albaștri, gri și albi

– pantalonii de lână

– fuste plisate

– rochiile cu mâneci lungi

– geci

– puloverele tricotate

De asemenea, puteți combina jacheta de piele cu o vestă de blană fără mâneci, de exemplu. Sau optați pentru o jachetă de piele fără mâneci pe care să o purtați peste puloverele tricotate groase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *