Cluj News

Stiri online din Cluj

Aplice LED un concept inovator pentru casa ta

Aplice LED care te scapă de pâlpâitul incomod

Pentru că aveți nevoie de energie, lumină, confort și siguranță, credem că vă putem oferi soluții de componente electrice.

aplice led

Cu ajutorul nostru, puteți obține produsele dorite cu un singur clic, dar nu aveți timp să mergeți la magazin pentru a le cumpăra. Timpul tău este mai prețios.

Electric-concept.ro te sustine si iti pune la dispozitie solutiile si produsele de care ai nevoie.

Cu ajutorul unui partener de curierat, un coleg din call center îți va transforma dorințele în realitate a doua zi.

Aplice LED sunt corpuri de iluminat care pot fi montate cu ușurință pe tavan sau pe perete pentru a crea o atmosferă plăcută în casa ta. sau vopsea la alegere. Sunt utilizate în principal în sectorul rezidențial și oferă soluția perfectă în situațiile în care tavanele nu permit plafoniere sau spoturi LED.

Pentru uz casnic, experții în design recomandă alegerea unei surse de lumaplice LED cu o temperatură scăzută a culorii.

In locatiile  rezidentiale, lumina artificiala trebuie sa asigure un grad ridicat de confort si un mediu placut propice pentru relaxare sau lectura. Lumina rece este recomandată pentru iluminarea spațiilor de lucru (birouri, producție, băi, haine) deoarece încurajează ochiul să se concentreze și să se concentreze asupra detaliilor, umbrelor sau lucrărilor de precizie.

Este foarte important de menționat încă de la început că există o mare diferență între garanția produsului oferită de producător și durata de viață a unei aplice LED. In general, contravaloarea produsului achizitionat va fi rambursata dupa descoperirea defectului sau cand este necesar sa se inlocuiasca produsul defect cu unul nou, de exemplu, daca produsul nu mai este in stoc sau nu se afla in portofoliul vanzatorului. De asemenea, durata de viață a unui LED nu este aceeași cu durata de viață a unui produs finit. Corpurile de iluminat vin cu surse de alimentare, cablaje, radiatoare etc. și pot avea o durată de viață mult mai scurtă decât LED-urile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.