Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Anca Petrușca – Lansarea romanului „Singura partitură care m-a obsedat”, la castelul Mariaffy din Sângeorgiu de Mureș

Sâmbătă, 26 martie 2022, castelul Mariaffy din Sângeorgiu de Mureș a fost îmbrăcat în note  muzicale pentru a sărbători lansarea romanului Singura partitură care m-a obsedat, al cărui  autoare este Anca Petrușca.  

Poetă și scriitoare, Anca Petrușca a început să își joace rolul în literatură la vârsta de doar 13 ani.  La foarte puțin timp de la prima poezie, a urmat și recunoașterea talentului său de către o comisie  specializată, ea obținând premiul Excelsior în cadrul Festivalului Național de Poezie Religioasă ” Credo”. 

Romanul de debut al autoarei, Singura partitură care m-a obsedat, o urmărește pe Aylin Smith, un  product marketing manager din Leeds care se îndrăgostește de Alex Roberts și este convinsă că sunt suflete pereche. După 13 ani, în care nu au mai avut nicio interacțiune, Aylin și Alex se  reîntâlnesc la o conferință din Londra. Împinsă de la spate de colegii ei, Aylin reușește să își  depășească emoțiile și sa vorbească cu Alex, dar află că acesta e într-o relație și mai mult că urmează să se căsătorească.  

”Era într-o relație! Bineînțeles că era! Soarta nu mi-a fost niciodată prietenă”, spune Aylin. ”Nu  eram pentru prima dată în Londra, nu era pentru prima dată când participam la astfel de  conferințe, dar tocmai acum când el e intr-o relație, soarta a decis ca ar fi cazul să ne  reîntâlnească. ” 

Valorile în care Aylin credea și convingerile pe care le avea nu îi permiteau să intervină în relația  dintre Alex și iubita, logodnica lui. Dar despre deciziile pe care eroina principală le va lua în ceea  ce îl privește pe Alex Roberts, vă lăsăm să descoperiți în paginile romanului. 

Singura partitură care m-a obsedat se găsește în format tipărit pe ancapetrusca.com, iar în format  electronic pe Google Books și iBooks.  

Contact:  

ancapetrusca.com 

[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *