Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Află care sunt cele mai interesante accesorii de baie pe care trebuie să le ai

Îți dorești să transformi baia de acasă într-un spațiu în care să îți facă plăcere să intri de fiecare dată și unde să te simți confortabil?

Atunci ai nevoie de accesorii baie moderne, interesante și frumoase ca aspect! De la dispensere de săpun, agățători de prosoape, pahare de baie și până la inele ori bare de prosoape, descoperă-le pe toate din următoarele rânduri!

Dispensere de săpun, accesorii baie moderne și practice

Te-ai plictisit de săpunul solid și vrei să îl înlocuiești cu cel lichid? Investind într-un dispenser de calitate, te vei bucura de mai mult confort! Este vorba despre un obiect pe bază de senzori, care funcționează cu baterii și a cărui volum variază, în funcție de preferințele tale. Tot ce trebuie să faci este să umpli dispenserul cu săpun, iar apoi să-ți apropii mâinile de el de fiecare dată când vrei să te speli. Asigură-te că nu păstrezi dispenserul într-un loc ud, pentru ca acesta să nu se defecteze, iar astfel te vei bucura de el o perioadă îndelungată.

Agățători și suporturi de prosoape

Fie că te gândești la prosopul de față sau la cel de corp, trebuie să le ai aproape întotdeauna atunci când ești la baie. De exemplu, aproape de lavoar poți opta pentru o agățătoare de baie, pe care să o fixezi pe perete, iar imediat lângă cadă, îți poți monta un inel de prosoape sau o bară unde să poți pune unul sau mai multe prosoape de corp. În acest fel, nu-ți vei face niciodată griji că nu te poți sterge după ce te speli!

Agățătorile și suporturile au modele diferite, fapt ce îți permite să alegi variantele ce se încadrează cel mai bine în baia ta, în funcție de design-ul acesteia.

Perii pentru toaletă

Nu uita să investești și într-o perie de toaletă! Cu ajutorul acesteia vei putea păstra vasul de toaletă mereu curat și igienizat. Alege o perie care să vină la pachet și cu un suport special, într-un design aparte, plăcut din punct de vedere estetic.

Pahare de baie

Paharele de baie se numără și ele printre accesoriile care îți sunt necesare. În acestea îți poți păstra periuța de dinți, piaptănul sau alte obiecte de îngrijire personală pe care le folosești zi de zi. Poți ține paharele fie pe lavoar, fie într-un dulăpior sau pe un raft, astfel încât să le ai la îndemână atunci când îți sunt necesare. Mai mult, poți alege dintre numeroase culori și modele!

Suporturi pentru hârtia igienică

Suporturile pentru hârtia igienică sunt astăzi atât de variate, încât ai nevoie de timp pentru a alege modelul potrivit pentru baia ta! De exemplu, ai la dispoziție suporturi individuale, pe care le poți așeza pe podea și unde poți pune până la 5 – 6 role de hârtie concomitent, dar și suporturi clasice, pe care le montezi în perete și care au o durată de viață sporită. Decizia rămâne la latitudinea ta!

Pachete complete

În cazul în care nu ai suficientă răbdare să cauți toate accesoriile separat, nicio problemă. Pachetele complete îți vin în ajutor! Ele conțin tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma baia într-un spațiu primitor, practic și modern. Mai mult, în acest fel ai garanția că toate obiectele au același design și fac parte din aceeași gamă!

Accesează Baterii-lux.ro și găsești aici tot ce ai nevoie! De la cele mai interesante accesorii, până la baterii baie, dar și alte obiecte sanitare – le poți comanda prin intermediul a doar câteva click-uri, pentru ca mai apoi să le primești direct la tine acasă!

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: 0721482872

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *