Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Afacerea mea poate accesa un credit firma rapid?

Daca va aflati in situatia in care va doriti sa optati pentru un sistem de creditare pentru firme mici cu siguranta aveti foarte multe intrebari si necunoscute, in special daca nu ati mai accesat acest domeniu. Poate ca firma depaseste un impas financiar sau poate va doriti sa achizitionati mai multe stocuri sau mijloace fixe pentru activitatea de zi cu zi si nu dispuneti de suficiente fonduri. Aveti nevoie de ajutor, iar pentru acest lucru cel mai potrivit este un credit rapid.

In primul rand, timpul de la aplicare pana la momentul la care veti avea propiu-zis banutii nu va fi unul prea mare. Pentru unele firme care se ocupa cu sisteme de creditare, timpul se masoara in ore. La fel de bine, cu o alegere nepotrivita, puteti porni pe un drum cu o colaborare defectuoasa. Exista si entitati la care doar raspunsul privind eligibilitatea dureaza saptamani. Timpul prelungit pentru accesarea unui credit firma rapid nu inseamna altceva decat stres, iar stresul nu va aduce niciun beneficiu intr-o astfel de perioada.

Poate ca printre primele intrebari ce va vin in minte atunci cand va ganditi sa optati pentru un credit este daca firma dumneavoastra sa incadreaza in creteriile eligibilitate impuse de entitatea creditoare. Va dam un exemplu extrem de elocvent de astfel de entitate care este foarte populara in randul firmelor mici si medii tinand cont de usurinta cu care se poate accesa.

Iata de ce acte ati avea nevoie:

  • Societatea trebuie sa fie de tipul SRL, SA, PFA II sau IF;
  • Societatea are cel mult 9 angajati;
  • Cifra de afaceri este sub 2 milioane de euro;
  • Nu ati avut procese de executare silita sau incidente de plata;
  • Firma este in continuare in functiune;
  • Are cel putin 12 luni de activitate.

In ceea ce priveste procesele de executare silita, este un criteriu pe care il veti intalni in foarte multe situatii. Bancile creditoare vor dori sa stie daca sunteti o persoana de incredere si daca pot colabora cu dumneavoastra fara incidente sau procese penale lungi si costisitoare.

Cum poti folosi un credit firma rapid?

Un astfel de credit poate avea mai multe destinatii. Spre exemplu, in cazul in care sunteti intr-o perioada mai putin fructuoasa a afacerii si va aflati in imposibilitatea de a plati taxele la stat, un credit va poate scapa de aceasta corvoada.

 La fel de bine se poate discuta si despre plata chiriei. Uneori aceste plati si taxe pot fi enorme si pot implica un stres imens. Este cunoscut faptul ca in conditii de stres, deciziile le veti lua mai greu si uneori gresit. Pentru a scapa de o perioada mai putin prielnica afacerii dumneavoastra, puteti apela la un credit firma rapid si va puteti orienta atentia catre dezvoltarea firmei.

Daca tot vorbim de dezvoltare, creditul va poate fi aliat si in acest demers. In cazul in care va doriti sa va achizitionati materie prima sau stocuri de marfa insa nu va permiteti cantitatea pe care v-ati propus-o, puteti, de asemenea, sa apelati la un sistem de creditare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *