Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Accesorizarea unei genti dama la tinuta business pentru un look deosebit

Doamnele care au un job de birou si sunt in cautarea unei genti dama pe care sa o poata accesoriza tinutelor business si pe care sa o poata purta in fiecare zi la serviciu sunt sfatuite sa tina cont de sfaturi ale specialistilor pentru a nu da gres cu investitia facuta. Tinuta business trebuie sa fie impecabila din toate punctele de vedere, astfel incat doamnele si domnisoarele sa faca o prima impresie foarte buna clientilor, colegilor si partenerilor de afaceri.

Geanti dama potrivite pentru stilul office

Alegerea unei genti dama pentru stilul office este destul de dificila, pentru ca este necesar ca potentialele cumparatoare sa tina cont de foarte multe lucruri atunci cand fac o asemenea investitie. O geanta office va fi purtata cel putin de 3 ori pe saptamana, daca nu si mai des, daca nu este schimbata cu o alta geanta.

In zilele de lucru, femeile care au un job de birou au nevoie de o geanta comoda, chic, incapatoare si discreta. Este necesar ca asortarea gentii la tinuta office sa fie impecabila, de aceea, inainte de a investi intr-un anumit produs in acest sens, femeile trebuie sa tina cont de toate tinutele pe care le au in garderoba.

Geanta de dama office trebuie sa fie caracterizata de simplitate si eleganta absoluta si sa creeze un efect vizual super ingrijit.

Compartimentarea si dimensiunile unei genti dama pentru tinuta office

Pe langa aspectul exterior, aceste criterii ce tin de interiorul gentii de dama alese pentru tinuta office este foarte important. Femeile care lucreaza la birou trebuie sa aleaga o geanta suficient de incapatoare, atat pentru machiajul necesar pentru a face mici retusuri in pauza de masa, cat si documentele necesare sau proiectele pe care le continua de cele mai multe ori acasa.

Geanta office trebuie sa fie suficient de spatioasa pentru o agenda, documente, tableta sau notebook daca este cazul. De asemenea, geanta office este un element de baza si indispensabil de zi cu zi pentru femeile care lucreaza la birou si ar trebui sa aiba dimensiuni medii pentru ca femeile sa poata transporta toate elementele de care au nevoie zilnic.

Spatiul unei genti de dama medii nu este limitat si permite utilizatoarelor sa transporte obiecte indispensabile muncii lor.

Ce tipuri de genti dama sunt ideale pentru birou?

Este bine de stiut ca femeile pot folosi o geanta de dama la moda la birou. Daca tinuta office este obligatorie, geanta trebuie sa se incadreze perfect in tinuta profesionala, fie modelele de mana sau de umar, destul de incapatoare la interior si cu suficient de multe sectiuni interne.

Gentile din domeniul business nu numai ca spun foarte multe despre personalitatea femeilor care le poarta. Daca geanta business nu este aleasa in mod corect, atunci colegii de birou pot trage concluzii gresite referitoare la personalitatea ei. Culorile cele mai des intalnite la gentile de dama office sunt cele neutre, in nuante mai inchise, din piele naturala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *