Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

5 sfaturi practice de proiectare web de la Magic 5

Designul web (https://magic5.ro/portofoliu) este o artă, știință și tehnologie. Cu cât știți mai multe despre nuanțele designului web, cu atât șansele dvs. sunt mai mari de a dezvolta ceea ce va fi un site web câștigător. Iată 5 sfaturi practice de proiectare web pentru a vă ajuta pe drum.

I. Proiectare pentru dispozitive mobile

Dispozitivele mobile sunt cel mai comun mod în care oamenii accesează internetul în zilele noastre. Proiectarea pentru dispozitive mobile nu înseamnă doar a face să arate bine pe ecranele telefonului. Este vorba, de asemenea, de proiectarea site-ului web, astfel încât să fie funcțional pe un ecran mic. Acest articol va discuta soluțiile de proiectare pentru proiectarea web receptivă, tipografie, imagini și alte caracteristici care vă pot ajuta să oferiți o experiență mai bună utilizatorilor dvs.

II. Nu neglija importanța navigării.

Navigarea este o parte importantă a designului și este adesea trecută cu vederea. Stabilește starea de spirit pentru utilizator și poate crea sau sparge un site web.

Navigarea trebuie să fie ușor de utilizat și intuitivă. Aceasta ar trebui, de asemenea, să fie separată în categorii care sunt clar de înțeles pentru utilizatori precum acasă, despre, contactați-ne, etc.

III. Crearea unei strategii de conținut convingătoare

Strategia de conținut este coloana vertebrală a fiecărui site web. Nu numai că definește tipurile de conținut și canalele care vor fi utilizate, dar specifică și obiectivele si publicul țintă.

 Ca urmare, este una dintre cele mai importante decizii pe care le luați în calitate de creator de conținut.

Când vă creați strategia de conținut, există 5 întrebări cheie la care trebuie să răspundeți:

1) Pentru cine vă creați conținutul?

2) De ce au nevoie?

3) Ce vor?

4) Când ar trebui publicat / actualizat conținutul dvs.

5) Unde ar trebui publicat / actualizat?

IV.  Recunoașteți importanța SEO în proiectarea web

În lumea de astăzi, conținutul este noua monedă. Brand-urile produc conținut în mai multe moduri diferite, având în vedere o varietate de obiective. Ei creează postări de blog pentru a-și educa publicul, postări pe rețelele sociale pentru a-i atrage, anunțuri PR pentru acoperirea mass-media și videoclipuri pentru a-și promova produsele. Întrebarea este – cum măsurați totul?

O strategie convingătoare nu numai că vă va ajuta să vă gestionați eforturile de marketing, ci și să le faceți corect. Vă va spune ce tip de conținut trebuie să produceți și canalele unde ar trebui distribuit. Îl puteți utiliza atât la nivel macro, cât și la nivel micro pentru afacerea dvs.

V. Spuneți o poveste

 Poveștile sunt foarte atrăgătoare și oamenilor le place să se piardă în  ele. Fie că este vorba despre o fotografie, un videoclip sau doar un text, oferiți vizitatorilor dvs. o evadare din viața de zi cu zi, povestindu-le despre ideea din spatele produsului sau serviciului dvs.

Poveștile sunt coloana vertebrală a culturii noastre. Fie că este vorba despre o fotografie, un videoclip sau doar un text, oferiți vizitatorilor dvs. o evadare din viața de zi cu zi.

Dacă țineți cont de aceste sfaturi, site-ul dumneavoastră are șanse mai mari de a se detașa de competiție și de a avea succes în mediul digital. Înființarea unui website poate aduce multe bătăi de cap, însă există posibilatea externalizării acestor bătăi de cap către profesioniști în domeniu, aici intervenim noi, Magic 5, dacă doriți să vă prezentați site-ul lumii exact în maniera vizualizată de dvs. fără nici un fel de bătaie de cap, contactați-ne. (https://magic5.ro/contact)

 Va stăm la dispoziție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *