Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

4 motive pentru care să folosești cârlige transparente

Cât de eficient ar fi să poți monta rapid niște cârlige când ai nevoie de acestea? Pot fi multe situațiile în care ai nevoie de un cârlig sau mai multe prin casă. Soluțiile adezive vin în ajutorul tău pentru a-ți decora casa într-o manieră ușoară, estetică și practică. 

Gândite pentru a-ți ușura viața, cârligele transparente sunt alegerea perfectă când dorești să îți decorezi casa. Acestea sunt aproape invizibile și implicit pe anumite suprafețe nu se vor vedea aproape deloc. 

tesa_SMS_77735_step_8of9

Există o serie de beneficii pentru care să alegi cârlige transparente când ai nevoie pentru decorarea casei tale. În acest articol îți vom prezenta 4 motive principale pentru care cârligele transparente sunt soluția potrivită pentru tine. 

Nu mai ai nevoie de trusa de unelte

Când ai de amenajat lucruri prin casă, imediat trebuie să apelezi la trusa de unelte. Fie pentru un ciocan, un cui, patent sau alte instrumente din trusă. Iar dacă nu ai o trusă de unelte, lucrurile se complică de obicei. 

Stilul nostru de viață dinamic ne face să ne dorim lucrurile rapid și cât mai confortabil pentru noi. Schimbările pe care le faci în casa ta, la fel, ți-ai dori să fie cât mai practic de realizat. 

Vestea bună este că nu vei mai avea nevoie de nici o trusă de unelte. Când folosești cârlige transparente, tot ce ai nevoie sunt cârligele transparente și fâșiile adezive. 

Cârligele transparente sunt rezistente

Cârligele adezive transparente utilizează tehnologia Powerstrips pentru a asigura o lipire sigură pe suprafața aleasă. Greutatea susținută de acestea este de până la un kilogram. O dată fixate, cârligele transparente vor rămâne lipite pe suprafața aleasă, până când decizi că este timpul pentru o schimbare. 

Poți monta ușor și rapid cârlige transparente 

Nu a fost niciodată mai simplu să-ți decorezi casa. Cârligele transparente sunt ușor de montat datorită tehnologiei acestora, le fixezi rapid și sunt estetice. În câteva minute doar vei putea agăța decorul tău preferat pe suprafața dorită. 

Cârligele “invizibile” sunt pentru suprafețe transparente și sticlă 

Cârligele adezive transparente pot fi fixate aproape invizibil pe suprafețe transparente. De aceea, îți vor oferi variante nelimitate și alternative pentru a-ți agăța obiectele preferate prin casă. Vestea bună când alegi cârlige transparente este că poți oricând să te răzgândești fără nici o consecință pentru suprafața aleasă. 

Cârligele transparente sunt reutilizabile, cu o nouă fâșie adezivă. Ceea ce înseamnă că îți poți decora și redecora fără nici o grijă casa. Dacă te plictisești de alegerile făcute, poți schimba oricând totul la 180 de grade. Fiind ideale pentru suprafețe gen sticlă sau oglinzi, dă frâu liber imaginației tale pentru cele mai unice decorațiuni.

Alege soluții inteligente pentru casa ta, încearcă cârlige transparente!

Renunță la trusa de unelte odată cu alegerea cârligelor transparente pentru casa ta. Fie că vrei să-ți decorezi casa pentru un eveniment special sau ai nevoie să atârni câteva obiecte prin casă, alege de fiecare dată cârlige transparente Tesa pentru o fixare sigură, estetică și reversibilă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *