Cluj News

Stiri online din Cluj

3 tratamente par pentru diferite probleme ale părului

Nu mai știi cum să faci față căderii părului? Părul tău este uscat sau chiar lipsit de strălucire? Mătreața nu îți dă pace? Poate nu le-ai experimentat pe toate împreună, dar cu siguranță măcar o dată te-ai confruntat cu unul dintre aceste semnale de alarmă ale părului ori scalpului tău. Dacă ești de părere că ai încercat tot ce se putea încerca, ținem să te contrazicem! Indiferent că ești în căutarea unui nou sampon antimatreata sau cauți diferite tratamente par care să îți rezolve problemele pe care părul tău le întâmpină, te-ai oprit unde trebuie!

Am alcătuit în acest articol o listă cu diferite probleme ale părului sau chiar ale scalpului care își fac apariția destul de frecvent în viețile multor femeie, împreună cu tot ce ar trebui să știi pentru a le putea rezolva. Citește în continuare articolul și ne vei mulțumi la final!

Măsurile de precauție și sănătatea părului tău

Chiar dacă din când în când iei măsuri de precauție – cum ar fi să nu te mai coafezi la fel de des sau să folosești măști reparatoare în mod regulat ori chiar să mărești perioada în care îți lași părul să respire până la următoarea vopsire – la un anumit moment, părul tău va înceta să te mai asculte și va începe să se deterioreze ca reacție la multiplele agresiuni pe care le suportă zilnic.

Așa că, dacă observi că părul tău începe să își piardă treptat strălucirea, densitatea și chiar umezeala, atunci este timpul să vezi care este problema și să începi să te gândești la pașii următori pentru a identifica soluția. Cu atâtea tratamente par disponibile, este imposibil sa nu găsești soluția potrivită pentru părul tău. Problema reală apare în momentul în care nu știi spre ce să te îndrepți și aplici un tratament care nu îți face neapărat bine. Însă, de aceea suntem aici: să te ajutăm! 

Iată, deci, câteva probleme de bază cu care orice femeie s-a confruntat măcar o dată în viață 

Pentru a putea găsi tratamente par potrivite nevoilor tale, este foarte important să știi ce nevoi are părul tău și, mai ales, ce nevoi are scalpul. Este posibil ca un sampon antimatreata să fie excelent pentru problemele scalpului, dar să îți afecteze podoaba capilară pe lungimea firului de păr. De aceea, am pregătit pentru tine principalele probleme cu care te poți confrunta în viața aceasta, dar și câteva soluții pe care le poți încerca pentru a depăși problemele.

Varfuri despicate

Probabil că le-ai văzut atunci când te-ai periat, dar nu vrei să îți recunoști că vârfurile tale sunt cam despicate. Principala soluție în rezolvarea acestei probleme este, în mod evident, o vizită la salonul de înfrumusețare pentru a scurta lungimea părului și a tunde vârfurile tocite și despicate.

Totuși, ca să nu ajungi în situația de a-ți scurta foarte mult din lungimea părului, următoarea cea mai bună soluție ar fi să recurgi la introducerea unei formule hrănitoare de mască de păr în rutina ta de îngrijire.

Masca de păr este esențială pentru a oferi umezeala necesară vârfurilor uscate de acțiunea nocivă a ustensilelor de coafat. Vârfurile sunt mai predispuse la uscare și rupere decât firele de păr de la rădăcină, iar lipsa unei măști de păr din rutina de îngrijire poate provoca uscarea excesivă a părului deja deshidratat.

Încearcă formule hidratante care restabilesc moliciunea și vitalitatea părului. La Oriflame găsești astfel de formule care înmoaie și netezesc părul, făcându-l mai ușor de coafat și mai delicat la atingere. De la măștile de păr pe care le clătești după scurt timp de la aplicare până la cele pe care le lași în păr, caută acea formulă care simți că funcționează cel mai bine cu părul tău pentru o acțiune intens hidratantă și profund hrănitoare. 

Păr tern cu aspect degradat

Părul suprasolicitat din cauza diferitelor produse de stilizare pe care le folosești fiindcă vrei să încerci diferite stiluri, coafuri sau culori are de suferit în timp și se degradează treptat. Ești blondă, dar nu-ți mai place așa, așa că îți schimbi culoarea. După vopsire, alegi să îți schimbi aspectul și tunsoarea complet, iar acest ciclu continuu contribuie la slăbirea firelor de păr și deteriorarea per ansamblu a părului tău în timp.  

Pentru a te asigura că părul tău nu se degradează în timp ce îl supui unor tratamente par extrem de dificile, include în rutina ta de îngrijire uleiuri fortifiante cu rol de protejare și hrănire pentru a împiedica apariția aspectului uscat și tern. 

Formulele infuzate cu uleiuri naturale de argan și trandafir pe care le găsești la un click distanță în oferta Oriflame hrănesc în profunzime și refac structura naturală a firului de păr, consolidându-l de la rădăcină până la vârfuri și oferindu-i un aspect suplu, strălucitor și sănătos.

Subțierea sau căderea părului

O mulțime de lucruri diferite pot provoca subțierea și chiar căderea părului. În cazul în care te întrebai dacă subțierea și căderea părului sunt la fel, iată că îți răspundem noi la această curiozitate: nu, nu sunt la fel! 

Subțierea firului de păr se observă îndeosebi în momentul în care sesizezi o mai mică densitate a părului atunci când îți strângi părul într-o coadă. Pe de altă parte, căderea părului se traduce în mod evident în multitudinea firelor căzute în momentul spălării, uscării și perierii.  

Serul de păr este adesea un produs de finisare, dar funcționează bine și când este aplicat înainte de spălare. O formulă non-grasă poate îmbunătăți instant elasticitatea părului degradat predispus la cădere și rupere. Coafarea excesivă poate fi remediată cu ajutorul unei formule care să îți netezească părul și să îl lase mătăsos. Serul de păr conține un complex unic de fitonutrienți care contribuie la consolidarea fibrei capilare din interior. 

Părul frumos este precum o coroană pentru o femeie. Cu cât părul este mai frumos, cu atât o femeie se simte mai frumoasă și mai specială. Un păr bogat, sănătos și voluminos este o sursă de încredere imensă pentru femei. Sperăm că sfaturile noastre ți-au fost de folos și vei găsi tratamente par inedite pentru nevoile specifice tipului tău de păr.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *