Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

3 piese vestimentare chic pentru birou în 2020

Alegerea ținutelor pentru birou ar putea fi o adevărată bătaie de cap, cu atât mai mult cu cât lași totul pe dimineață. Nu doar selecționare pieselor vestimentare, cât și pregătirea lor necesită timp prețios, pe lângă tabieturile de la prima oră. Ei bine, lucrurile ar fi mult mai simple dacă ai avea un strop de inspirație chiar înainte să ieși din casă. Cu scopul de a te ajuta să te pregătești mai repede pentru job și să arăți spectaculos, am pregătit pentru tine 3 ținute chic pentru birou aplicabile anului 2020!

  1. Mâneci bufante – un accesoriu extra pentru cămășile tale

Piesele vestimentare nelipsite din orice garderobă office sunt cămășile. În 2020, poți schimba influențele bărbătești ale cămășilor cu unele delicate, alegându-le pe cele cu mâneci bufante. Nu sunt doar feminine, ci și capabile de a te ajuta să atragi atenția tuturor colegilor sau partenerilor de afaceri, în sens bun! Nu te speria dacă dimensiunea lor este pare mare – cu cât mânecile sunt mai bufante, cu atât mai bine!

  • Bulinele – din nou în tendințe

Comparativ cu anul precedent, în care printul leopard era la mare căutare, 2020 este anul bulinelor. De la rochii la costume, fuste și chiar pantaloni, bulinele vor fi extrem de îndrăgite și ușor de combinat. Alege o singură piesă vestimentară cu buline și combin-o cu o pereche de pantaloni intr-o culoare neutră sau o bluză în aceeași nuanță. Este foarte important ca restul ținutei să aibă nuanțe neutre și în număr cât mai redus. Intră pe www.felamo.com și alege cele mai atractive piese pentru dressingul tău!

  • Volane – feminine, delicate și extrem de chic

Volanele și volănașele sunt din nou în tendințe, putând fi folosite atât la rochii, cât și la gulere sau mâneci. Fustele cu volane sunt ideale pentru a da volum ținutei, făcând-o extrem de feminină. Chiar dacă perioada lor de glorie a fost în anii ’80, anul 2020 nu se lasă mai prejos și readuce volanele în prim plan. Le poți integra în ținuta de birou, prin rochii delicate sau bluze cu mâneci sau gulere prevăzute cu volănașe.

Modul în care te îmbraci te poate ajuta să te simți extrem de bine pe toată durata zilei, chiar și atunci când ai multe de făcut la birou. Asigură-te că ai un aspect impecabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *