Cluj News

Stiri online din Cluj

3 lucruri pe care le poți face când trebuie să stai în trafic

În zilele noastre, o bună parte din timpul pe care îl avem la dispoziție într-o zi o petrecem în trafic. Fie că suntem cu mașina personală sau cu transportul în comun, multe minute și ore din zi se pierd fără o utilitate anume. Tocmai din acest motiv, tot mai mulți dintre noi apelează la diferite elemente care le pot aduce un mic avantaj în ceea ce privește utilizarea timpului cu un scop bine gândit. Așa se face că vedem oameni în metrou citind, vizionând filme sau chiar dând telefoane pentru diferite programări, cât timp așteaptă să ajungă la destinație. Descoperă alături de noi, în rândurile următoare, alte 3 lucruri pe care le poți face când ești nevoit/ă să stai în trafic!

  1. Citește horoscopul

Nu este un secret faptul că mai bine de 60% din români își consultă zilnic horoscopul. Indiferent că optezi pentru cel occidental sau pentru un horoscop chinezesc, poți avea foarte multe lucruri de câștigat atunci când cunoști ce au pregătit astrele pentru tine. De altfel, acesta din urmă are o istorie de peste 3000 de ani, plină de simbolism și de elemente studiate pe perioade foarte lungi de timp. Tocmai din acest motiv, horoscopul chinezesc a început să își facă tot mai simțită prezența în occident, numărând un procent destul de mare de adepți. Cu toate acestea, dacă preferi să citești un horoscop normal, poți oricând să dai o simplă căutare pe Internet pentru detalii.

  • Comandă lucruri de care ai nevoie

Timpul petrecut în trafic poate fi petrecut mult mai bine, în favoarea noastră, fără să se simtă ca fiind pierdut. De aceea, este indicat ca, atunci când folosești mijloacele de transport în comun, să faci comenzile online de care ai nevoie. Fie că vorbim de produse cosmetice, mâncare sau chiar de vacanțe, poți oricând să faci tranzacțiile bancare și să rezervi tot ceea ce ai nevoie direct pe Internet. Lucrurile nu sunt la fel de ușoare în cazul în care ești șofer și trebuie să stai mereu cu ochii pe drum. În această situație, este recomandat să nu îți iei privirea de la drum și să aștepți până ajungi acasă să faci comenzile necesare.

  • Ascultă podcasturi

Oricând vrei să te relaxezi și să scapi de grija cititului, poți opta pentru podcasturi. Acestea pot fi ascultate în mașină inclusiv atunci când conduci, precum și în mijloacele de transport în comun. De îndată ce dai peste unul bun și interesant, vei putea intra în contact cu idei cu adevărat atractive, pe care să le folosești în activitatea ta, cea de zi cu zi. În plus, podcasturile pot fi și mixaje de melodii, care să te relaxeze și să îți facă timpul petrecut în trafic mult mai plăcut și satisfăcător.

Orele pe care le pierzi până ajungi acasă pot fi folosite în avantajul tău, ori de câte ori faci această alegere pentru tine. Integrează cele 3 lucruri menționate mai sus și bucură-te de rezultate scontate, pe termen scurt, mediu și lung!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *